3/14/2007

Aznar, en la intimidad

De Cataluña vengo de servir al Rey.

Desde Cataluña, principado de España: como está demostrado, quien no sabe gozar del favor de Barcelona, no sabe gobernar la España que es.

12 de març del 2007

L’expresident Aznar, al consell assessor de l’Atlantic Council

L’Atlantic Council, organisme consultiu que integra les diferents associacions atlàntiques dels diferents estats membres de l’OTAN, ha integrat en el seu consell assessor, a José Maria Aznar, expresident del govern espanyol.

En el darrer butlletí de l’Associació Atlàntica Espanyola (disponible a la secció documents), aquesta el felicita oficialment pel nomenament. La importància del nomenament en aquesta institució resideix en la seva capacitat d’influir ja que no desplega cap capacitat executiva. En canvi la promoció del vincle transantlàntic, que és l’objectiu de les diferents associacions atlàntiques, pot atorgar-li a l’expresident una connexió interessant amb l’OTAN en la seva agenda internacional. La influència d’Aznar serà sobretot ideològica i vinculada a una redefinició del paper de l’Aliança que segons, Aznar, hauria de ser global. Així s’explica en el paper de treball “NATO: an alliance for freedom” publicat per FAES la tardor del 2005 i en que es defensa una OTAN ampliada a socis com Australia, Japó i la Índia, desvinculada del seu original enfoc europeu i reorientada a la defensa de les societats democràtiques i de lliure mercat. El document, avalat per Rafael L. Bardají (FAES) i Florentino Portero (GEES) i prorrogat pel mateix Aznar, conclou que “l’OTAN haurà de ser, de fet, una Aliança per la Llibertat.

I això no és una mera invenció tàctica. La llibertat fa de nosaltres el que som i la defensa de la nostra llibertat amenaçada pot proporcionar-nos la unitat política que requerim per assegurar una victòria en la guerra contra el terrorisme”. Un clar enfoc ideològic que deixa el realisme en darrer terme.

Documents relacionats: · 209ATA_boletin008.pdf

***

PS. Un grupo de socialistas españoles estamos cantando en Getafe esta noche El novio de la muerte, pieza que Ana Belén grabó hacia 2004 con cierto loco catalán. Música de cafe-concert, muy apta para macarras.

Felicidades, general Bataller, por el ascenso: todos los generales, como se sabe, como Dios lo manda desde el Antiguo Testamento y lo establecen las leyes positivas hasta en la Conchinchina, lo son por designación política.

¿Sabéis, combatientes, cómo se dice "macarra" en alemán?: "Degetafe".

Prepárense.

No hay comentarios: